Latvijas Radio aicina vidusskolēnus pieteikties erudīcijas spēlei  “Faktu mednieki”

Latvijas Radio aicina vidusskolēnus pieteikties Latvijas simtgades erudīcijas spēlei “Faktu mednieki”. Spēli katru pirmdienu var spēlēt arī portalā lsm.lv.
- “Mēs visi esam uzvarētāji, jo iepazinām jaunus cilvēkus, uzzinājām daudz jauna par Latviju un jauki pavadījām laiku!”
- “Es labprāt piedalītos vēlreiz, bet savu iespēju esmu jau izmantojusi!”
- “Emocijas bija super!” Tieši tā saka jaunieši pēc piedalīšanās radiospēlē “Faktu mednieki”. Arī Tu vēl vari pieteikties! Ja esi vidusskolēns, aizpildi anketu un pārbaudi, ko Tu zini par Latviju?

Latvijas Radio īpaši gaida pieteikumus no Zemgales un Latgales jauniešiem. Pieteikšanās anketu meklē Latvijas Radio mājaslapā - http://lr1.lsm.lv/lv/lr1/raidijumi/ faktu-mednieki/



“Faktu mednieki” LR1 un Pieci.lv ēterā skanēs katru svētdienu līdz pat Latvijas 100. dzimšanas dienai, kad tiks noskaidrots, kurā Latvijas novadā – Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē vai Latgalē – ir zinošākie jaunieši vidusskolas vecuma grupā. Spēlē ietverti jautājumi par Latvijas vēsturi, kultūru, dabu, zinātni, ģeogrāfiju un sportu.



Viena spēle izskan četrās mēneša svētdienās, un katrā spēlē četri jaunieši ne tikai cīnās par savu uzvaru, bet arī krāj punktus savam novadam.



Spēli “Faktu mednieki” vada Latvijas Radio režisore Diāna Bērza un Pumpuru vidusskolas 12. klases skolnieks Kristers Bērzs. Jautājumi ir no “Latvijas faktu” spēles, no radioenciklopēdijas “Kāpēc Tāpēc”, kā arī pašu vidusskolēnu pieteikšanās anketās iesūtītie jautājumi.