Baltijas valstu nodarbinātības dienesti un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls (EURES) oktobrī rīkos darba gadatirgu tiešsaistē

20. oktobrī notiks pirmais triju Baltijas valstu nodarbinātības dienestu un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) kopīgi rīkots tiešsaistes darba gadatirgus “Tava karjera Baltijā”.

Gadatirgus norisināsies ar Eiropas Komisijas (EK) atbalstu Eiropas darba dienu platformā www.europeanjobdays.eu, kurā darba devēji, reģistrējoties, varēs izveidot sava uzņēmuma elektronisku profilu, prezentēt uzņēmumu, publicēt vakances, saņemt iespējamo kandidātu CV, bet pasākuma dienā – 20. oktobrī – darba devēji, atrodoties savā birojā, varēs tiešsaistē satikties ar darba meklētājiem “virtuālajās” darba intervijās.



Gadatirgū piedalīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas darba devēji, lai piesaistītu saviem uzņēmumiem kvalificētus speciālistus no Baltijas un citām Eiropas valstīm. Savukārt tīkla sadarbības partneri par darba un dzīvošanas nosacījumiem, biznesa uzsākšanas iespējām Baltijas valstīs informēs interesentus citās Eiropas valstīs.



Aicinām darba devējus piedalīties tiešsaistes darba gadatirgū “Tava karjera Baltijā” un izmantot tā dažādās iespējas! Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!



Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 68 (05.09.2017.)