Bērnu svētki “Todesā!”

img

Ar koronavīrusu saistītās neparedzētās epidemioloģiskās problēmas ir iedragājušas ekonomisko stabilitāti daudzās uzņēmējdarbības jomās. Darbību piespiedu apturēšana, pagaidu bezdarbs, nespēja savlaicīgi atmaksāt aizdevumus – tā rezultātā daudzas firmas nonākušas uz izdzīvošanas robežas. Tomēr pasaules biznesa prakse vēsta: krīze - tās ir arī jaunas iespējas.



Piemērs tam - Krāslavas bārs-restorāns “Todes”, kur jūlija sākumā tika atklāta otrā bērnu rotaļu istaba pilsētā. Lieliski izrotātā zāle - jauns vārds vietējā dizainā. Šeit ir daudzas izklaides, kamēr blakus zālē vecāki pusdieno vai piedalās biznesa pasākumā. Kalniņš, sausais baseins, meitenēm - leļļu namiņš, zēniem - autotrase, citas spēles un rotaļas. Visi šie prieki - par mērenu samaksu. Ir paredzēta arī svētku ēdienkarte tiem mazajiem apmeklētājiem, kuri no vecākiem saņems brīnišķīgo dāvanu - dzimšanas dienas svinības bārā-restorānā “Todes”.



Šī fotoreportāža - ielūgums uz īstu pasaku ne tikai mazuļiem. Atpūtas iespējas tiek piedāvātas arī pusaudžiem - virtuālās realitātes brilles. Tā uzņēmuma darbinieki ņēma vērā krāslaviešu saņemtos ieteikumus. 



Aleksejs GONČAROVS



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv