Laika periodā no 10.03.2017. līdz 17.03.2017. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 62 notikumi. Būtiskākie:

•             10. martā tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Izvaltas pagasta Pitrinos pazuda metināšanas aparāts un zāles pļāvējs Oleo Mac.
•             12. martā Kalniešu pagasta Raudavišķos, pārbaudot informāciju par nelegālu alkohola tirdzniecību, tika veikta sankcionēta kratīšana M., dzim.1961.g., mājā. Neskatoties uz to, ka vīrietis, manot policistu rosības, uzsāka liet alkoholu kanalizācijā, kratīšanas gaitā tika izņemti aptuveni 38 l duļķaina balti-dzeltena šķidruma ar brāgai raksturīgu smaku, 3.5 l šķidruma ar alkoholam (kandžai) raksturīgu smaku, kā arī alkohola ražošanas aparāts.

•             16. martā dz.c. Stacijā “Izvalda”, veicot pasākumus cīņā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, vienā no vilciena vagoniem tika konstatētas noslēptas muitošanai pakļautās preces - cigaretes “Premjer”ar BR akcīzes markām. Kopumā tika izņemts 49 800 gab. cigarešu.



•           Kriminālmeklēšanas pasākumu rezultātā tika noskaidrota un aizturēta 3 agrāk tiesātu personu, Dagdas novada iedzīvotāju, grupa, kas veica vairākas zādzības Dagdas, Krāslavas un Ludzas novados. Uz doto brīdi tika atklātas 5 Krāslavas iecirkņa lietvedībā esošās krimināllietas, izņemtas vairākas zagtas mantas. Izmeklēšana turpinās.