Krimināls, notikumi

Laika periodā no 15.01.2020. līdz 22.01.2020. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 42 notikumi, no tiem:

 • 17. janvārī policija tika informēta, ka aizvadītajā naktī kāda persona iekļūstot ēkā Krāslavā, Rīgas ielā 28, veikalā “Tikimaks”, nozaga naudu, bet “Maksimas” tirdzniecības zālē - alkoholu un cigaretes. Veicot neatliekamus operatīvus meklēšanas pasākumus, tika noskaidrota vainīgā persona, agrāk vairākkārt tiesāts Š., dzimušais 1962. gadā. 21. janvārī zaglis tika atrasts un aizturēts. Rūdīts ļaundaris izmantoja oriģinālu iekļūšanas veidu - iepriekšējā vakarā viņš kā pircējs iegāja veikalā, kurš atrodas otrajā stāvā, noslēpās un, nogaidīdams vairākas stundas, veica noziedzīgu nodarījumu.



• 21. janvārī Konstantinovas pagasta Sivergolā pēc alkohola koplietošanas, mājas saimnieks konstatēja mobilā telefona “Lenovo” pazušanu. Pēc īsas izmeklēšanas tika noskaidrots, ka telefonu “paķēris” C., dzimušais 1991. gadā, kurš tika aizturēts un nosūtīts uz cietumu, iepriekš piespriesta soda izciešanai par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Nozagtais telefons tika atgūts.



• Traģisks ceļu satiksmes negadījums notika 22. janvārī plkst. 7.20 Kalniešu pagasta Dauguļos uz ceļa A6: automašīnas Renault Espace vadītājs uzbrauca K., dzimušajai 2006. gadā, kura pēkšņi sāka šķērsot braucamo daļu. Meitene no gūtajām traumām uz vietas mira. Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.