Jautrs šovs no Varavīksnes skolas

  • Kultūra
  • 10.01.2020 10:43
  • 515 skatījumi
img

29. decembrī Krāslavas kultūras nama zālē noritēja “Varavīksnes” vidusskolas tradicionālais jautro un atjautīgo pasākums. Šoreiz šovs mainīja nosaukumu (Comedy show), bet saglabāja savu jautro saturu.

Skatītāju uzmanība bija tik liela, ka nācās pielikt apmēram trīsdesmit papildu krēslus, lai visi interesenti varētu noskatīties trīs komandu spēlētājus: vidusskolas audzēkņus, absolventus un vecākus. Katra komanda publikai piedāvāja trīs priekšnesumus: sveiciens, videoklips un brīvā stila priekšnesums. Skaita ziņā vislielākā bija absolventu komanda - 15 spēlētāji. Vidusskolas audzēkņus pārstāvēja ducis jautrīšu, bet pašus pieredzējušos spēlētājus - skolas audzēkņu vecāku komandu pārstāvēja astoņi dalībnieki. 



Komandu līmeni vērtēja stingra un objektīva žūrija, kuras sastāvā bija rūpīgi atlasīti, radoši, pieredzes bagāti, un, bez šaubām, ar izcilu humora izjūtu apveltīti cilvēki. Pie tiesnešu galda satikās Anžela Semjonova, Ilga Stikute, Inga Pudnika, Sarmīte Subatoviča, Artūrs Pavļukevičs, Alfrēds Savickis un Viktors Piļščikovs.



Žūrijas uzdevums bija ne tikai noteikt spēcīgāko spēles komandu, bet arī apbalvot savu individuālo favorītu. Katram žūrijas loceklim bija īpaša balva — Jaungada rūķa cepure, kuru tas ar pamatojumu uzlika savam favorītam. Divas stundas spēles pagāja nemanot, bet, kamēr visi spēles dalībnieki priecēja skatītājus ar kopīgu fināldziesmu, tiesneši apspriedās, pieņemot sarežģītus lēmumus. Individuālās balvas ieguva Alvis Gailišs, Alina Ņikitina, Ernests Jančevskis (vecāko klašu komanda), Ričards Pobudins un Arina Tomane (absolventu komanda), Ludmila Silibitkina un Anatolijs Lukaševičs (vecāku komanda). Tradicionālo cepuri no pasākuma vadītāja saņēma Alīna Ņikitina.



Par 2019. gada spēles uzvarētājiem tika pasludināta vidusskolēnu komanda. Jaunība uzvarēja pieredzi. “Varavīksnes” vidusskolas jautrie un atjautīgie pateicas par atbalstu skolas administrācijai, Krāslavas kultūras namam, laikrakstam “Ezerzeme”, pašvaldības izdevumam “Krāslavas vēstis” un visiem skatītājiem, kuri pilnībā piepildīja kultūras nama zāli! Uz tikšanos nākamajā gadā!



Andrejs JAKUBOVSKIS