Ieliec vasaru burciņā!

Gurķi tomātu biezenī

2,5 kg tomātu,6 saldo piparu pākstis, 2 rūgto piparu pākstis-samaļ gaļas mašīnā, 5 kg sagrieztu gurķu, 6 gredzenos sagrieztus sīpolus, 1 gl. etiķa, 1 gl. cukura, 1,5 gl. augu eļļas, 2 ēdk sāls, ķiploki
Tomātus, piprus vāra 20 minūtes, tad pievieno pārējās sastāvdaļas. Pavāra 2 min, pievieno 3 sasmalcinātus ķiploku un pavāra 3 min. Iznākums - 8 l.
Stingri ievērojiet receptē norādīto produktu daudzumu un nepārvāriet, jo tad gurķi nebūs kraukšķīgi, bet mīksti.

Pārējos šīs rubrikas materiālus lasiet 2013. gada 9. augusta laikrakstā "Ezerzeme", 9.lpp.

Dienas foto

Video

Kalendārs


P
O
T
C
P
P
Sv

Projekti

Vārda dienas

  • Inga, Ingeborga, Irvita, Ivita

Partneri

  • Latvijas Reitingi