Tālrunis — 29163799

Jautājums - atbilde

Daudziem krāslaviešiem nav īstas skaidrības, kas ir atbildīgi par pilsētas ielu un trotuāru uzturēšanu ziemā? Iedzīvotāji ziemā gūst traumas, no kurām varbūt pat varētu izvairīties, ja starp abām pusēm būtu labāka, ciešāka atgriezeniskā saite.

Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks skaidro, ka par pilsētas teritorijā esošo tranzītielu braucamās daļas tīrīšanu un kaisīšanu ar pretslīdes materiālu pašvaldībai ir noslēgts līgums ar Valsts Akciju Sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”. Savukārt par pārējo pilsētas ielu braucamās daļas tīrīšanu un kaisīšanu ar pretslīdes materiālu ir līgums ar pašvaldības uzņēmumu „Krāslavas ūdens” un „Labiekārtošana K”.
G. Upenieks: „Ceļu, ielu, trotuāru uzturēšana ziemā ir ļoti plašs jautājums, visas situācijas nevar izklāstīt un aprakstīt, tālab problēmu gadījumā labākais ir zvanīt pašvaldības ceļu inženierim Vladimiram Blusam pa mobilo tālruni 29163799, kurš paskaidros, kā kurā konkrētā gadījumā rīkoties, un zinās pateikt, kurš ir atbildīgs par to vai citu ceļa, ielas vai trotuāra posmu, un palīdzēs arī risināt problēmas, kas ir viņa kompetencē.


Juris Roga
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 7 (27.01.2015.).