Caritas pateicība ziedotājiem

Latvijā ir simtiem cilvēku, kuru materiālais stāvoklis ir neapskaužams - pēc īres, komunālo maksājumu nomaksas un zāļu iegādes, ēšanai daudz kas pāri vairs nepaliek. Mūsu sabiedrībā mēs bez īpašas piepūles varam saskatīt bagātos un nabagus. Arī mūsu pilsetā mēs zinam un redzam trūcīgus cilvēkus.

Krāslavas svētā Ludvika Romas katoļu draudzes Caritas grupas brīvprātīgie, rakstot projektus un vācot ziedojumus, cenšas palīdzēt daudzbērnu un trūcīgo ģimeņu bērniem, vientuļajiem pensionāriem, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un citiem, kuriem nepietiek līdzekļu pārtikai un apģērbam.
Tāpēc mums, brīvprātīgajiem, ir īpašs prieks par tiem cilvēkiem Krāslavā un novadā, kuri nesavtīgi dāvā savu sirds siltumu, labas domas un dalās Kristus mīlestībā ar saviem līdzcilvēkiem, ziedojot katrs pēc savas rocības naudu un/ vai produktus silto pusdienu pagatavošanai un dāvaniņām Ziemasvētkos un Lieldienās.
Visu to cilvēku, kuri šo palīdzību saņem, vārdā Caritas grupa izsaka vissiltāko paldies sponsoriem: Borisa un Ināras Teterevu fonda nodibinājumam, nodibinājumam ”Caritas Latvija” , Krāslavas novada domei, SIA Kristafors”, SIA „ Krāslavas aptieka” , SIA” Ritms R” , SIA” Nordserviss” , SIA „ Dilanis”, SIA” Krāslava D” , SIA „ Krāslavas piens” , biedrībai „ Pieci airi” ( R. Lazdam), Eduardam Voroneckim, Aleksandram Namoviram, Oļegam Rinkevičam, Valteram Sicevam, Marijai Puķītei, Danai Gribustei, Pēterim Muižniekam, Martai Dzalbei, Janīnai Gajevskai, Gertrūdei un Stanislavam Leikučiem, Samušu, Bartušu, Andrijevsku ģimenēm un citiem. Mīļš paldies arī visiem tiem anonīmajiem ziedotājiem, kuri savu artavu ir ielikuši ziedojumu kastītē pie svētā Vincenta altāra katoļu baznīcā.


Krāslavas svētā Ludvika Romas katoļu ­draudzes Caritas grupa
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 9 (03.02.2015.).