Mūsu pirmā jubileja

28. janvārī Aleksandra Boginiča sporta un balles deju skolas Krāslavas grupa atzīmējusi viena gada jubileju kopš pirmās nodarbības dienas. Pa šo laiku daudz kas ir mainījies: kāds nav izturējis slodzi un aizgājis, viņu vietā atnākuši jauni dalībnieki. Bet 33 dejotāji, kuri šajā dienā svinēja jubileju, saņēma nozīmītes ar skolas logotipu no sava mīļākā pasniedzēja Aleksandra Boginiča rokām. Neskatoties uz to, ka bērniem ne vienmēr izdodas iepriecināt savu treneri ar panākumiem, mūsu jaunie dejotāji labprāt apmeklē nodarbības.

Šodien mēs nolēmām atcerēties, kā pagāja šis pirmais gads. Pirmās sacensības, kurās piedalījās Krāslavas dejotāji, notika 2014.gada 9.martā Daugavpilī. Sakarā ar to, ka tolaik bērni trenējās tikai nedaudz vairāk kā mēnesi, cerēt uz lieliem panākumiem viņi nevarēja un piedalījās, lai izjustu sacensību garu.
Pēc pusgada, oktobrī, trīs pāri un viena meitene ar solo priekšnesumu devās uz sacīkstēm Ilūkstē. 16.novembrī uz sporta deju turnīru „Zelta lapas”, kas norisinājās Daugavpils Olimpiskajā centrā, devās Krāslavas dejotāju komanda. Vismazāko dalībnieku vidū (bērnudārzu audzēkņi) labus rezultātus parādīja Alekss Pav- ļenoks un Nika Nipāne – 13-tie 31 pāra konkurencē, līdz ar to - 2.vieta kopvērtējumā; Jegors Špigunovs un Katrīna Jermaloviča – 16-tie no 31 pāra, un arī 2.vieta.
1.-2.klašu skolēnu vidū 27 pāru konkurencē 16-tie bija Lauris Šidlovskis un Samanta Berestneva (2.vieta); 10. pozīcijā 27 konkurentu vidū ierindojušies Dairis Gasperovičs un Arina Dilba (1.vieta).


Natālija Zdanovska
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 10 (06.02.2015.).

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.