Dārgie brāļi un māsas!

Ar lielu prieku sveicu Jūs gaišajos baznīcas svētkos — Lieldienās! Kristus augšāmcēlies! Kristus augšāmcēlies! Kristus augšāmcēlies!

Nav lielāku, gaišāku un priecīgāku svētku kā Kristus Augšāmcelšanās svētki! Ne debesīs, ne uz zemes! Nav svinīgāku, priecīgāku un svarīgāku vārdu kristīgai dvēselei kā sveiciens — Kristus augšāmcēlies! Tādēļ pašlaik mēs svinam Jēzus Kristus augšāmcelšanās uzvaru pār mūsu dzīves ienaidniekiem, par mūsu atbrīvošanu.

Kristus Augšāmcelšanās svētki dod mums labumus, par kuriem augstāku un vērtīgāku mums nav.

Kristus Augšāmcelšanās ar savu gaismu apstaro zemi, arī mūsu šīs zemes dzīves ceļu un debesis — mūsu nākamās dzīves mājas. Kristus, kas nonācis ellē, Viņš var nonākt arī mūsu sirdīs un attīrīt tās ar savu nebeidzamo mīlestību.

Priecāsimies par Kristus augšāmcelšanos, apskausim viens otru, piedosim saviem ienaidniekiem, vārdos un sirdī slavināsim Kristus augšāmcelšanos kopā ar eņģeļiem un visiem svētajiem.

Dārgie brāļi un māsas! Novēlu Jums un Jūsu mīļajiem šīs svētku dienas aizvadīt lūgšanā un labā veselībā. Novēlu, lai ar reāliem sasniegumiem vainagojas Jūsu labie nodomi! Bet Jūsu žēlsirdības darbi ar Dieva palīdzību caur lūgšanu lai ir vērsti uz Jūsu tuvākajiem!

Kristus augšāmcēlies! Patiesi augšāmcēlies!

Ar Kristus mīlestību — Krāslavas vecticībnieku draudzes priekšsēdētājs t. Andrejs SOKOLOVS
* * *
Lieldienu dievkalpojumu saraksts

4. maijā plkst. 20.00 — Gaišie Kristus Augšāmcelšanās svētki.
5. maijā plkst. 14.00 — Lieldienu Vakara dievkalpojums.
6. maijā plkst. 8.00 — Lieldienu un lielmocekļa Georgija dievkalpojums. Stundas.