Labdarība – cilvēka dvēseles talants

Katram cilvēkam jau šūpulī ir ielikts kāds no talantiem. Esam raduši lasīt par cilvēkiem, kam piemīt talants saistīt sevi ar mūziku, dejošanu u.c. mākslu, bet es rakstu, par tādu dvēseles talantu kā godaprāts, labsirdība, sevis ziedošana citiem, prasme priecāties par savas vides lab- iekārtošanu un skaistumu.

Andzeļu ciemata centrā pretim Svētā Jāņa Kristītāja baznīcai atradās celtne, kas, laikam ritot, sagruva un palika cilvēka dzīvībai bīstama. Lai šo ēku nojauktu, bija vajadzīgi zināmi finansiāli ieguldījumi. Mūsu draudzes cilvēki prata ziedot baznīcai un šo darbu veica ar lielu atbildības sajūtu, ar sapratni un mīlestību.



No visas sirds mēs pateicamies par lielo, paveikto darbu, par atsaucību un devīgumu, par sapratni draudzes labdariem: Raimondam Kurakinam, Valdim Višņevskim, Arvīdam Vedļam, Pēterim Brencim, Aivaram Platacim gan par iedalīto tehniku, gan par prasmi koordinēt  gruvešu izvešanu noteiktā gultnē, Edgaram Beinarovičam par iedalīto tehniku, Vjačeslavam Kraulišam,  Aleksandram Oļševskim un daudziem citiem labiem cilvēkiem. Sirsnīgs paldies mūsu krāvējam Grigorijam Lazebnijam, kurš par minimālu apmaksu lieliski veica šo darbu.



Paldies arī Dagdas novada domei par finansiālo atbalstu.



Sirsnīgi pateicamies mūsu draudzes prāvestam Andrim Spruktam par finansiālo atbalstu, skaistām lūgšanām un radošām idejām, par prasmi  vienot draudzi labiem, skaistiem darbiem.



Lai Dievs svēta, pasargā un palīdz gan jums, gan jūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem.



Darāmā pēc gruvešu novākšanas ir daudz, tāpēc lūgums ikkatram, kam ir  tādas iespējas, iesaistīties  teritorijas sakārtošanā ar domu, ka mēs to darām lielākam Dieva godam.



Sirsnīgā pateicībā Andzeļmuižas draudzes vārdā draudzes vecākā Veronika Vērdiņa