Pieņemšana pie Dagdas novada domes priekšsēdētājas

Mums nepieder nekas, vienīgi laiks ir mūsu.

Tikai laiku, bezgala steidzīgu un plūstošu, daba nodevusi mūsu ziņā. Tā pavisam ātri tas ir paskrējis. Tradicionāli maija nogalē Dagdā notiek skolēnu un skolotāju pieņemšana pie Dagdas novada domes priekšsēdētājas. Šogad uz oficiālo pieņemšanu priekšsēdētāja aicināja uz Dagdas Tautas namu. Nominantu pulciņš arvien kļūst lielāks. S. Viškure pateicās pedagogiem par ikdienas darbu, kas palīdz mainīt pasauli, jo skolotājs vienkārši iet un dara, un sēj ticību labajam savos skolēnos. Skolēniem pateicās par ieguldīto darbu, noturīgām zināšanām, startējot pasākumos un nesot godam Dagdas novada vārdu. Šogad naudas balvās tika izmaksāti 3520 EURO.

 



Par labām un teicamām sekmēm un sasniegumiem Valsts konkursos, skatēs, SZPD konferencēs, Latgales reģiona atklātajās olimpiādēs 2016./17.māc.gadā Goda diplomus un naudas balvas saņēma sekojoši skolēni:



Dagdas vidusskolā: Ksenija Barkanova, Linda Slapiņa, Armands Rutka, Jevģēnijs Locs, Jānis Magone, Renāte Ciganoviča, Kristīne Mihailova, Marina Smoļaninova, Kristīne Ižika, Airita Olehnoviča, Daniela Čapķeviča, Sintija Sadovska, Līga Beitāne, Katrīna Kuzņecova, Ineta Ivanova, Ilze Reča, Samanta Bitte, Oskars Barovskis, Reinis Vigulis, Liāna Vrubļevska, Ilmārs Poļaks, Ernests Krilovs,Raivis Olehnovičs, Evija Utāne, VIA “Lēciens”, Pop grupa “Youth”, Juliāna Silineviča, Sandis Dimpers, Juris Kartenko, Danils Fjodorovs, Jānis Ciganovičs, vokālais ansamblis “Rasas pilieni” un Dagdas vidusskolas jauktais koris.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 42 (02.06.2017.)