Viss sākās ar vienu puķīti...

img

Maija sākumā laikrakstā “Ezerzeme” savu reklāmas piedāvājumu ievietoja brīvdienu māja “Tūjas”. Mūsu laikraksta tradīcija – par jaunajiem reklāmas devējiem sniegt lasītājiem plašāku informāciju.

 



Krāslavas novada Tūrisma informācijas centra rīkotajā pieredzes apmaiņas braucienā man bija iespēja šo vietu apmeklēt, bet tas bija samērā īss brīdis, kurā varējām tikai apskatīt piedāvājumu un iegūt informāciju. Lai pastāstītu vairāk, gribējās izmēģināt viesu nama piedāvājumu “uz savas ādas”. Tā vienā no saulainajām maija svētdienām kopā ar bērniem devāmies uz Augstkalni pie viesmīlīgajiem “Tūju” saimniekiem Vijas un Alberta.



Un tā – piedzīvojums sākas! Lai gan pasūtījām tikai kublu, saimnieki namiņā izkurinājuši arī pirtiņu, ko, protams, ar prieku izmantojam. Viss tīrs un sakopts, no pirtiņas līdz kublam izklāti grīdceliņi. Kamēr saimniece gatavojas cept šašliku, bērni jau izmēģina burbuļojošo kublu. Skan sajūsmas spiedzieni. Gaumīgi iekārtotajā pirts namiņa viesistabā tiek uzklāts galds, un arī mēs, pieaugušie, dodamies izbaudīt pirts un ūdens priekus. Pēc izsildīšanās baltajā, pēc bērzu slotiņām smaržojošajā pirtiņā, un noskalošanās dušā, kāpjam āra kublā. Ūdens ir patīkami silts, zemūdens gaisa masāža vairo labsajūtu. Vienā vārdā – burvīgi!



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 42 (02.06.2017.)