Mēs mīlam KRĀSLAVU!

img

Ar šādu devīzi 27. maijā noritēja kopējā talka, kuras ietvaros Krās- lavas vidusskolas “Varavīksne” 5.b klases skolēni, vecāki un skolotāji Aglonas un Pils ielu krustojumā iestādīja augu dobi ar šādu kompozīciju: vārds “KRĀSLAVA” no daudzgadīgajiem augiem - Japānas spirejas “Gold Princess”, sarkana sirsniņa no leduspuķēm un Daugavas loku fragments no ziliem agerātiem un lobēlijas.

 



Bērni, vecāki un skolotājas -  kopā gandrīz 30 cilvēku, skaistajos kreklos ar uzrakstu “Es mīlu Krāslavu”, profesionālās daiļdārznieces Dainas Zvejsalnieces vadībā ar pilnu atdevi iesaistījās augu dobes stādīšanā. Strādājot kopā gandrīz 5 stundas, talkas dalībnieki izveidoja šo skaisto augu kompozīciju kā mīlestības apliecinājumu savai dzimtajai pilsētai. Pie augu dobes uzlikām plāksni ar nelielu aprakstu par to, cik skaista ir mūsu Krāslava un arī par to, cik ļoti mēs mīlam savu pilsētu. Šī sestdiena noteikti ilgi paliks atmiņā mums visiem kā saulaina, brīnišķīga un pozitīvām emocijām pilna diena. Gribas ticēt, ka visi augi un puķes augs, bet iedzīvotāji cienīs mūsu darbu un saudzīgi izturēsies pret augu dobi.



Šī aktivitāte notika pateicoties vecāku kluba “Varavīksne” izstrādātajam projektam “Ar mīlestību KRĀSLAVAI!”, ko finansiāli atbalstīja Krāslavas novada dome projektu konkursa “Iedzīvotāji veido savu vidi 2017” ietvaros.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 42 (02.06.2017.)