Bērnu svētki Skaistā

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai jūnija sākumā Krāslavas novada Skaistas pagastā tika svinēti Bērnu svētki.

Bērnu rotaļu laukumu, kur tradicionāli tiek svinēti svētki, rotāja karodziņi un baloni, kokos bija “uzziedējušas” milzu konfektes.

 



Kuplā skaitā sanākušos bērnus izklaidēja divas Miki peles, kuras ikdienā strādā Skaistas Tautas namā. Radošās peles aicināja bērnus piedalīties dažādos konkursos, atrakcijās un veiklības stafetēs, kopīgā zīmējumā. Par paveikto balvas ieguva gan lieli, gan mazi.



Pateicoties Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Krāslavas, Dagdas un Aglonas novadu komitejai un īpaši Šķaunes nodaļas biedriem, bērniem nu jau otro gadu bija iespēja izbaudīt  priekus bezmaksas piepūšamajās atrakcijās un ēst popkornu. Liels bija bērnu prieks atkal satikt jau iemīļotos multfi lmu varoņus - trusīti Krošu, cūciņu Pepu un Minjonu.



Svētku gaitā katrs atrada sev nodarbi pēc sirds patikas – piedalījās dažādās aktivitātēs, izmantoja bērnu laukuma atribūtus, sporta trenažierus vai rātni sēdēja mīļās māmiņas klēpī vai tēta stiprajās rokās un vēroja notiekošo. Svētki bija izdevušies!



Noslēgumā katram bērnam Miki peles dāvāja saldējumu. Par balviņām bērniem parūpējās pašvaldības darbinieki.



Iveta LEIKUMA