Kopīgs darbs vieno cilvēkus

img

​Sākumā gribas pateikt paldies Krāslavas novada domei par iespēju piedalīties konkursā “Iedzīvotāji veido savu vidi” un, protams, par atbalstu, ka arī mūsu grupas “Nevienaldzīgie “Motor SPA” apmeklētāji” dalībniekiem par ieguldīto darbu un laiku.

“Motor SPA” automazgātava pastāv jau ceturto gadu, un jau no paša sākuma kļuva par iecienītu vietu auto cienītājiem. Labs serviss un draudzīga atmosfēra sāka apvienot apmeklētājus, tā arī izveidojās mūsu nelielā, bet draudzīgā grupa. 7. jūlijā visi grupas dalībnieki pabeidza ieplānoto rūpnieciskās zonas apzaļumošanas projektu Vasarnieku ielā 11 a, Krāslavā.



Tā ir vieta, kur no padomju laikiem apkārtne izskatās degradēta un novecojusi. Šajā rūpnieciskajā zonā ir vairāki uzņēmumi, tas liecina, ka mūsu pilsētā notiek aktīva uzņēmējdarbība, taču īpašnieki aizņemtības dēļ līdz apzaļumošanai vēl nav tikuši un apmeklētājiem līdz šīm brīdim nebija vietas kur pavadīt gaidīšanas laiku svaigā gaisā. Tā arī radās ideja - piedalīties konkursā “Iedzīvotāji veido savu vidi” un apzaļumot šo vietu.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 55 (21.07.2017.)