Dagdas novada Svariņu pagastā maina pasta nodaļas darbības modeli

Zemā pasta pakalpojumu pieprasījuma dēļ Dagdas novada Svariņu pagastā no 2017. gada 2. oktobra tiek mainīts Dabras pasta nodaļas darbības modelis un darbalaiks, pielāgojot to iedzīvotāju reālajām vajadzībām. Turpmāk šajā teritorijā pasta pakalpojumi tiks nodrošināti jau esošajā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā Skolas ielā 5, Svarincos, katru darbdienu no plkst.13 līdz 14. Iedzīvotāji arī turpmāk saņems visus pasta pakalpojumus, kas bija pieejami līdzšinējā nodaļā, vai arī varēs izvēlēties saņemt tos pie pastnieka savā dzīvesvietā.

Ņemot vērā niecīgo pasta pakalpojumu pieprasījumu, kas Dabras pasta nodaļā ir vidēji divi darījumi darbdienā un rada ikgadējos zaudējumus Latvijas Pastam gandrīz 3400 eiro apmērā, tiek mainīts pasta nodaļas darbības modelis, bet iedzīvotājiem arī turpmāk būs pieejami visi nepieciešamie pasta pakalpojumi.



Tāpat kā līdz šim, jaunajā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā iedzīvotājiem būs pieejami visi pasta pakalpojumi un arī citi pakalpojumi, kurus nodrošina Latvijas Pasts: vienkāršu un ierakstītu iekšzemes un pārrobežu vēstuļu korespondences saņemšana un nosūtīšana, iekšzemes un pārrobežu pasta paku saņemšana un nosūtīšana, pastmarku un aplokšņu iegāde, preses izdevumu abonēšana, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontā, naudas pārvedumu izmaksa, komunālo maksājumu un citu rēķinu apmaksa un komercpreču iegāde mazumtirdzniecībā.



Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 71 (15.09.2017.)