Krāsaino notikumu nedēļas nogale Krāslavā - Tēvu diena

img

9. septembrī Smaidu Rūķis (Jeļena Vorošilova) un Buču Rūķene (Ilona Eisaka) izklaidēja bērnus un vecākus projekta "Ģimenēm draudzīga Krāslava" aktivitāšu noslēguma pasākumā - Tēvu dienā un atjaunotā rotaļu laukuma atklāšanā Rēzeknes ielā 4, Krāslavā.

Sarkanās lentītes ceremonijā piedalījās projekta vadītāja Gunta Ahromkina, Krāslavas novada domes deputāts, "daudzbērnu tētis" (pedagogs) Ēriks Zaikovskis un "Labiekārtošana K" vadītājs Ēvalds Cauņa, kuri pievērsa bērnu un viņu vecāku uzmanību uzvedības noteikumiem laukumā. Pašvaldības pārstāvji apsveica klātesošos un akcentēja ģimenes nozīmi sabiedrībā un uzsvēra milzīgo vecāku lomu un atbildību, rādot pozitīvu piemēru un uzņemoties atbildību par bērnu audzināšanu ikdienā. Pēc tam sekoja kopīga foto bilde, atraktīvās atrakcijas, bērnu diskotēka un radošās darbnīcas. Tika sumināti Tēvi, -  katrs varēja uzzīmēt Super Tēva portretu, parakstīt apsveikuma atklātnīti Tētim, pagatavot dāvanu, nofotografēties tematiskajā rāmītī. Pasākuma noslēgumā katrs Super Tētis saņēma medaļu par aktīvu līdzdalību svētkos. 
Cerēsim, ka Tēvu diena kļūs par iemīļotu tradīciju Krāslavā, bērnu laukumos valdīs smiekli, čalas, savukārt sabiedrībā valdīs cieņa pret līdzcilvēkiem un publiskajā infrastruktūrā ieguldītajiem resursiem.



Gunta Ahromkina