Tā vēl nav bijis!

  • Sports
  • 22.06.2022 09:58
  • 1320 skatījumi
img


Iedzīvotāju skaita ziņā Rēzekne un Krāslava ir nesalīdzināmas vērtības, kas nu nekādi neattiecas uz sportiskās meistarības līmeni. Tas pārliecinoši apstiprinājās pagājušajā piektdienā, kad mūsu junioru komanda mājas spēlē pieveica FK “Rēzekne” vienību.

Pēc starta svilpes trenera Vadima Atamaņukova audzēkņi, pārņēmuši bumbu savā vadībā, veica spožu uzbrukumu ar vārtu guvumu. Pirmā puslaika trešajā minūtē! Tas viesus samulsināja, un pēc piecām minūtēm panākums atkārtojās. Līdzjutējiem gavilējot, spēlētāji pārtraukumā devās ar rezultātu 4:0.



Spēles otrā puslaika pirmajā minūtē viesi noorganizēja spēcīgu aizsardzību, taču... pieļāva pārkāpumu. Rezultātā sods un piektie gūtie vārti. Otrais puslaiks - izmisīgi rēzekniešu mēģinājumi uzbrukt mūsu vārtiem, taču viesu nodomus pārspēja jauno krāslaviešu nevainojamā aizsardzība. Mūsējie, nezaudējot tempu, turpināja strauji palielināt rezultātu, un tikai 76. minūtē ļāva viesiem gūt pirmos atbildes vārtus. Un tablo izgaismoja rezultātu 9:1.



Šeit ir svarīgs precizējums: jauniešu spēles puslaika ilgums ir 40 minūtes. Trūka tikai noapaļot rezultātu, un pāris minūtes pirms finālsvilpes spēles gaitu greznoja desmitie vārti. Rezultātā 10:1 mājinieku labā. Tik graujošu rezultātu Varavīksnes skolas stadionā neatceros.



Aleksejs GONČAROVS