Šoreiz līdzvērtīga uzvara jeb dāvana trenerim

  • Sports
  • 16.06.2023 11:20
  • 554 skatījumi
img


Jūnija otrā pirmdiena, vējaina diena… Futbola fani, ne tikai krāslavieši, bet arī no Kalniešiem, acumirklī mani informēja par notikumu gaitu. Ar dubultu intrigu!

Pirmkārt, FS Daugavpils šobrīd ir stiprākā komanda grupā, ar vienu zaudējumu – spēlē pret krāslaviešiem, turklāt savā laukumā. Mērķis ir vairāk kā skaidrs: pretinieki ir noskaņoti ne vien atspēlēties, bet arī sodīt savus vienīgos pāridarītājus. Kā nu ne… Otrkārt, mūsu juniori vēlējās savam mīļajam trenerim sarūpēt dzimšanas dienā visvērtīgāko dāvanu sportiskā stilā. Šādu mērķi viņiem izvirzīja vecāki.  



Jau pirmajās spēles minūtēs bija skaidrs – mačs būs karsts. Pretinieki, liekot akcentu uz aizsardzību, nedeva iespēju mūsu uzbrucējiem gūt rezultatīvus metienus pa vārtiem. Krāslavieši spēlēja līdzvērtīgi, tomēr pirmajā periodā biežāk izcēlās viesi. Un panāca savu, kad divdesmit devītajā spēles minūtē uz tablo iemirdzējās rezultāts 1:0. Jāpaslavē līdzjutēji, kuri draudzīgi skandēja: “Nepadodieties, viss vēl priekšā!”



Arī otrais periods mums, līdzjutējiem, lika uztraukties. Tiesa, krāslaviešu uzbrukumi kļuva biežāki, tomēr bumba spītīgi nenonāca mērķī. Tikai desmit minūtes līdz otrā pusstundu ilgā perioda beigām stadionu pāršalca ovācijas – 1:1. Neizšķirts rezultāts spēlē ar līderiem – mums tā ir gandrīz uzvara! Par spēles varoni jau otro reizi savā laukumā kļuva Artēmijs Križanovskis. Viņu jūs redzat attēlā kopā ar vecākiem, kuri ir arī azartiski līdzjutēji.





Tepat, vēl uz iesilušā stadiona, notika arī trenera Vadima Atamaņukova sveikšana dzimšanas dienā. Starp visām dāvanām – izcīnīts neizšķirts spēles rezultāts. Tas kļuva par vērtīgāko dāvanu.





Cik daudz skanēja patiesu pateicības vārdu un vēlējumu! Starp citu, Krāslavas futbola klubs ir ne tikai pilsētā plaši zināma sabiedriska organizācija, bet arī spilgts piemērs veiksmīgai projektu realizācijai. Saliedēta vecāku un skolēnu brālība, kuras centrā atrodas visu mīlētais Vadims Atamaņukovs. Apsveicot treneri, “Ezerzeme” solās arī turpmāk rūpīgi sekot kaislībām futbola laukumā. Nākamā mājas spēle - jau rīt, mūsu vīriešu komanda uzņems savā laukumā Ludzas komandu.



Uz tikšanos stadionā!



Aleksejs GONČAROVS