“Varavīksnes” skolas talantu šovs

Tradicionālais pasākums, kas ikvienam gribētājam dod iespēju parādīt savus talantus, “Varavīksnes” skolā aizritēja 27. un 28. aprīlī. 38 drosmīgi 1.-8. klašu pārstāvji žūrijas vērtējumam piedāvāja prezentācijas, kurās stāstīts par viņu vaļaspriekiem, talantiem, spējām.

Žūrija, kuras sastāvā bija skolas skolotāji, katru prezentāciju vērtēja piecu baļļu sistēmā. Katrs žūrijas loceklis pieņēma lēmumu individuāli, uzvarētāju noteica pēc saņemtā augstākā kopvērtējuma. Cīņa notika vairākās nominācijās: “zelta rokas”, mākslas radošums, sports, oriģināls žanrs, kino un foto māksla. Skolēni tika vērtēti 1.3. klašu un 4.-8. klašu grupās.



27. un 28. aprīlī dalībnieki sapulcējās skolas aktu zālē, lai klātienē iepazītos ar saviem cīņubiedriem, kā arī paziņotu gala rezultātus. Par uzvarētājiem kļuva: Aleksandra Vugule no 2.b klases (viņas eksperimenti ķīmijā tika atzīti par talantu nominācijā “oriģināls žanrs”), Veronika Lebedoka (1.a) un Arnis Šidlovskis (5.b) – kļuva par labākajiem nominācijā “kino un foto māksla”, Ričards Survilo (3.a) un Sabīna Hološina (8.a) – uzvarēja nominācijā “sports”, Karīna Čursina (5.b) un Alekss Pavlenoks (2.a) – saņēma kausus par uzvaru nominācijā “māksla”, Katrīna Vinogradova (1.b), Ligita Petkeviča (6.a) un Ričards Lipiņš (5.a) – visus pārsteidza ar prasmēm no papīra un citiem materiāliem veidot dažādus izstrādājumus (nominācija “zelta rokas”).



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 34 (03.05.2017.)