Baltā galdauta svētki

2. maijā Krāslavas “Pīlādzītī” notika Baltā galdauta svētki, veltīti Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai.
Mazie un lielie pīlādzēni sapulcējās kopā, lai atklātu jaunu vides objektu, kurš tapa īpaši šiem svētkiem - “Pīlādzīša” brīnumkoks Latvijas simtgadei”. Vides objekta dizaina idejas autore ir iestādes skolotāja Aija Trunoviča-Stivriņa, bet šo ideju īstenoja SIA “GSK” metinātājs Dmitrijs Čunčuls. Skanot dziesmai par Krāslavu bērnu izpildījumā, iestādes vadītāja Svetlana Rukmane pārgrieza atlasa lentīti un pasniedza pateicības rakstus SIA “GSK” valdes loceklim Aleksandram Savickim par atbalstu un veiksmīgu sadarbību ar Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” un SIA “GSK” metinātājam Dmitrijam Čunčulam par augstu meistarību, radošu pieeju Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” iniciatīvas īstenošanā.

Pasākuma turpinājumā visi bērni mielojās ar pašu pagatavotām sviestmaizītēm, pavāru sarūpētiem pīrādziņiem un tēju pie baltiem galdautiem uzklātajiem galdiem skaistu melodiju pavadījumā. Audzēkņiem pasākums patika, tātad Baltā galdauta svētki izdevās!



Jeļena VOROŠILOVA