Līderu diena 2017

2016./2017. mācību gadā Ezernieku vidusskola uzsāka darbību projektā “Esi līderis!”. Projekta ietvaros 10.-12. klašu skolēni apgūst profesionālās pilnveides izglītības programmu “Uzņēmējdarbības pamati”, kas ir akreditēta (akreditācijas lapa Nr.AI7796), un par tās apgūšanu tiek piešķirta valsts atzīta profesionālās pilnveides apliecība.

Projekta “Esi līderis!” mērķis ir veicināt skolēna zināšanu un prasmju apguvi, attieksmes un vērtību veidošanos, lai motivētu mūžizglītībai un apzinātai karjerai.



Konkursi, zināšanu olimpiādes, ideju sanāksmes, attīstības un biznesa spēles, ideju un uzņēmējdarbības inkubatori, prakses zināmos Latvijas uzņēmumos, izzinošie ceļojumi pa Eiropu un vēl daudzi citi personības un profesionālo prasmju attīstošie pasākumi 3 gadu garumā.



Paralēli skolā apgūstamajiem priekšmetiem skolēniem ir iespēja ērtā un vienkāršā veidā apgūt vēl 7 uzņēmējdarbības priekšmetus, kas jauniešus sagatavos turpmākajām dzīves gaitām, darba meklējumiem, studijām vai privātai uzņēmējdarbībai.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 39 (23.05.2017.)