Pēc pieredzes uz Limbažu novadu – seno un mainīgo

Šī gada aprīļa nogalē Dagdas novada vispārizglītojošo skolu un pirmsskolas iestāžu vadītājiem, vietniekiem un skolotājiem bija iespēja apmeklēt pieredzes apmaiņas semināru Limbažu novadā. Jāpiebilst, ka šāds pasākums Dagdas novadā ir kļuvis tradicionāls.

Pirmā viesošanās vieta bija Vidrižu pirmskolas un pamatskolas izglītības iestāde. Direktore Ligita Gūtmane ar lepnumu un gandarījumu pastāstīja par skolu, skolēnu sasniegumiem sportā un mācībās, nākotnes plāniem. Skolas pedagogi ir iesaistījušie ESF projektā “Kompetenču pieeja mācību saturā”. Šeit arī noklausījāmies Indras Lauras Lazdiņas lekciju par krāsu fi lozofi ju, padarbojāmies praktiski. Rezultātā tapa izcils mākslas kopdarbs – gleznojums, un līdz ar to dāvinājums Limbažu IK nodaļas vadītājai Sigitai Upmalei.



Te būtu vieta piebildei un pateicībai, ka mūs sagaidīja un divas dienas kopā ar Dagdas novada pedagogiem bija jaukās, rosīgās, bezgala labvēlīgās Limbažu Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja Sigita Upmale un izglītības darba metodiķe Vija Jirgensone.



Turpinājums laikrakstā “Ezerzeme” nr. 44 (09.06.2017.)