Svētīgus Ziemassvētkus un jauno 2009. gadu!

Liturģiskais kalendārs janvārim

Katoļu Baznīcā

1. janvārī — Jaunais gads. Vissvētākās Jaunavas Marijas — Dieva Mātes svētki (obligāti svinamie svētki).
6. janvārī — Kunga parādīšanās svētki — Triju Ķēniņu diena (obligāti svinamie svētki).
11. janvārī — Kunga Jēzus kristīšanas svētki.
18. - 25. janvāris — Lūgšanu oktāva par kristiešu vienību.
25. janvārī — Svētā Pāvila atgriešanās svētki.

Pareizticīgo Baznīcā

7. janvārī — Kristus Dzimšanas svētki.
19. janvārī — Kunga Jēzus kristīšanas svētki.

Cienījamie lappuses “Ticības lietas” lasītāji!

Sagaidot Kristus Dzimšanas svētkus un Jauno gadu, Jums savus vēlējumus caur dažādu gadu 25. decembra vēstījumiem Medžugorjē izsaka visu mūsu Māte — Vissvētākā Jaunava Marija:

“Bērniņi, šīs ir dienas, ka Tēvs dāvā īpašas žēlastības visiem, kuri atver savu sirdi. Es jūs svētīju. Es vēlos, bērniņi, lai arī jūs iepazītu žēlastības, lai visu nodo-tu Dieva ziņā, tad Viņš caur jums varēs pagodināties. Mana sirds gādīgi seko līdzi katram jūsu solim.”

1986. gads

“Mana sirds līksma par Jēzu, un šodien Es gribu jums Viņu dāvāt... Es vēlos, bērniņi, lai Jēzus jūs pārveido, māca un sargā... Es aicinu jūs uz patiesu lūgšanu ar sirdi.”

1987. gads

“Šodien aicinu jūs īpašā veidā lūgties par mieru. Ja nebūs miera jūsu sirdīs, tad jūs, dārgie bērni, nespēsiet pienācīgā veidā pārdzīvot mazā Bērna Jēzus dzimšanu nedz šodien, nedz jūsu ikdienā.”

1990. gads

“Jūs sakāt, ka Kristus dzimšanas svētki ir ģimenes svētki. Tādēļ, dārgie bērni, atvēliet Dievam pirmo vietu jūsu ģimenēs, lai Dievs dāvātu jums mieru un sargātu jūs ne tikai no kara, bet arī miera laikā glābtu no visiem sātana uzbrukumiem.”

1991. gads

Šodien esmu kopā ar jums īpašā veidā, turot rokās mazo Jēzu, un aicinu jūs, bērniņi, atvērties Viņa aicinājumam. Viņš aicina jūs uz prieku. Bērniņi, dzīvojiet priecīgi saskaņā ar Evaņģēlija vēsti, kuru Es jums atgādinu visu laiku, kopš esmu kopā ar jums.”

1996.gads

“Bērniņi, sakiet katram: “Es vēlu tev labu,” tad katrs atbildēs jums ar labu, un labais iemājos visu cilvēku sirdīs. Šovakar, bērniņi, Es nesu jums mana Dēla labestību, kurš ir atdevis dzīvību par jūsu atpestīšanu.”

1997. gads

“Šajā dienā kopā ar manu Dēlu Jēzu aicinu jūs — lūdzieties, lūdzieties, lūdzieties, jo bez lūgšanas jums nav ne prieka, ne miera, ne nākotnes.”

1998. gads

“Lūdzieties, dārgie bērni, un katrā situācijā esiet drosmīgi Labās Vēsts liecinieki. Tikai tad Dievs jūs svētīs un dos jums visu, ko no Viņa ar ticību lūgsiet. Es esmu ar jums tik ilgi, kamēr Visvarenais man atļaus. Ar lielu mīlestību es aizbildinu par katru no jums.”

2004. gads

“Arī šodien nesu jums jaundzimušo Jēzu uz savām rokām. Viņš — debesu un zemes Karalis, Viņš ir jūsu Miers. Neviens jums, mīļotie bērni, nevar iedot mieru, kā vien Viņš, kas ir miera Karalis. Tādēļ adorējiet Viņu savās sirdīs, izvēlieties Viņu un jūs Viņā atradīsiet prieku. Viņš svētīs jūs ar savu miera svētību.”

2006. gads

“Neaizmirstiet, ka šeit, uz zemes jūs esat garāmgājēji, un zemes lietas jums var sniegt īslaicīgus priekus, kamēr caur manu Dēlu jums tiek dāvāta mūžīgā dzīve. Es esmu ar jums tādēl, lai jūs vadītu uz to, pēc kā tiecas jūsu sirds.”

2007. gads

Sagatavoja Genovefa KALVIŠA