Spītējot pandēmijai

img

Ar pandēmiju saistītās grūtības un ierobežojumi nevarēja pārtraukt biedrības “MIC Varavīksnes laiva” projektu Sadarbības darbnīca “Skolotāji un vecāki pret COVID-19 izaicinājumiem”.

Pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka situācija vairs neļauj atlikt plānotās aktivitātes projekta ietvaros, tika pieņemts smags lēmums - vadīt praktiskus seminārus tiešraidē, izmantojot interneta piedāvātās iespējas. 17. decembrī plkst.15.00 
Latvijā pazīstamā lektore Vita Brakovska rīkos tiešsaistes semināru “Skolotāji un skolēnu vecāki - partneri izglītības procesā! Iekšējo resursu restartēšana”. Semināra ietvaros dalībnieki meklēs veidus, kā atrast iekšējās rezerves, iemācīsies izmantot radošās domāšanas metodes, lai rastu risinājumus daudzām mūsdienu problēmām, skolotāju un vecāku sadarbības paplašināšanas iespējas. Pasākumā piedalīsies Krāslavas “Varavīksnes” vidusskolas un Krāslavas Valsts ģimnāzijas skolotāji un skolēnu vecāki. Projektu finansiāli atbalsta Britu padome Latvijā, konkursu organizē biedrība “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs”.



Andrejs JAKUBOVSKIS