Ziema silta, tarifi - karsti!

Tāda ir Latvijas realitāte: darbspējas vecuma iedzīvotāju skaits kūst kā pavasara sniegs, bet pārtikas un citu preču cenas pieaug. Pretēji loģikai - arī komunālo pakalpojumu rēķini!

Varētu šķist, ka neparasti siltā ziema ar plus grādiem ļautu samazināt rēķinus par siltumenerģiju un karsto ūdeni dzīvokļos, taču nez vai tā….



Gada beigās Krāslavas novada domes amatpersonu tikšanās laikā ar iedzīvotājiem mūzikas skolas zālē krāslavieši centās saņemt atbildi uz jautājumu - kāpēc mūsu pilsēta kļuvusi par līderi ūdens cirkulācijas tarifos ne tikai Latgalē, bet arī valstī? Sanāksmē gan domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks, gan SIA “Krāslavas nami” vadītājs Valērijs Maslovs draudzīgi spēja izvairīties no konkrētiem jautājumiem, tā arī nesniedzot argumentētus paskaidrojumus par konkrēto problēmu, ko vajadzētu steidzami risināt. Toreiz ne visai produktīvās tikšanās laikā krāslavietis Mečislavs Boltruks skaļi izteica viedokli: ja pašreizējais domes sastāvs nespēj parūpēties par saviem vēlētājiem, tad pēc nākamajām vēlēšanām mums būs jauni vadītāji. Zāle šo izteikumu uzņēma ar aplausiem. 



Aleksejs GONČAROVS



Raksta turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr.8 




 



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv

Citi raksti