Skats uz logopēdisko interaktīvo rotaļistabu

img


Pateicoties tam, ka esmu drukātā izdevuma darbinieks, man bija iespēja apmeklēt jaunizveidoto logopēdisko rotaļistabu pirmsskolas iestādē “Pīlādzītis”.

Darba dienas aktīvākajā daļā logopēde Elīna Vilmane vadīja bērnu grupas nodarbību. Kaut gan jau sen esmu pieaugusi, man gribējās pievienoties bērniem un veikt ar viņiem visus uzdevumus, jo nodarbība bija tik interesanta un pārdomāta. Starp citu, arī bērniem, manuprāt, ļoti patika nodarbība un viņi ar prieku lēkāja pa burtiem, tos nosaucot, izrunājot noteiktas skaņas saturošus teikumus. Bērni strādāja arī ar spoguli un ar salmiņu palīdzību mēģināja šķīvī savākt papīra "sieru", kas bija izkaisīts. Bija arī citi uzdevumi, un noslēgumā bērni savai viešņai, lupatu lellei Inesei, zīmēja dāvanu.



Pēc tam projekta vadītāja Jeļena Vorošilova stāstīja par idejas virzību un pateicās visiem gādīgajiem cilvēkiem, kas tajā piedalījās. Tagad turpmākos septiņus gadus saskaņā ar projekta finansēšanas nosacījumiem par šīm telpām atbildēs biedrība “Pīlādzītis klubs”.



[...]



Jeļena AVSJUKEVIČA



 



Raksta turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr.43



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv

Citi raksti